• 03 Νοέμβριος 2017

Η ΠΕΝΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ...ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου & 3,10 ΝοεμβρίουPENNY 5692a

Πέννυ Μπαλτατζή: άλμα στο κενό επιχειρεί φέτος στη σκηνή του Passport το μποέμ κορίτσι από εξωτικό χαρμάνι με τραγούδια που γράψανε τορία, εμπνέοντάς μας να δοκιμάσουμε να ξεπεράσουμε τους φόβους μας.

Μετά τις sold out εμφανίσεις της την περασμένη άνοιξη κι ένα γεμάτο συναυλίες καλοκαίρι –με πιο πρόσφατες μεταξύ άλλων, το "Όλα στο retro-blend" στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το "I am in Heaven" στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής–, η Πέννυ Μπαλτατζή επιστρέφει στο Passport μ’ ένα πρόγραμμα έκπληξη.

Στην ανατρεπτική παράσταση «Όλα στον Αέρα!» η Πέννυ και οι δεξιοτέχνες μουσικοί της μέσα από ένα μεθυστικό μίγμα λάτιν, μπάλκαν, σουίνγκ ήχου σκορπούν ενέργεια, δύναμη και χαμόγελα. Μας τάζουν βόλτες από την Πειραϊκή, με το video clip Στην Τρούμπα στην Καστέλα... μέχρι τον ουρανό "Espérame en el cielo, corazón". Και μας συγκινούν με τραγούδια μαγικά όπως το «Σπουδαίοι Άνθρωποι», «Τα καράβια μου καίω», «Συνεργείο», «Θαλασσογραφία», «Βενζινάδικο» κ.α. Για να μας κάνουν να αναρωτηθούμε «Πώς να γελάσω τον καιρό», με το καινούριο ακυκλοφόρητο τραγούδι της Π. Μπαλτατζή σε στίχους Νίκου Μωραΐτη. Και Βγάζοντας όλα τα λάθη από «Το Καλάθι» και όλο το σκέρτσο, τον τσαμπουκά και την πίστη τους στον άνθρωπο να μας φωνάξουν δυνατά: Τι κι αν είναι Όλα στον Αέρα;

Ο άνεμος τα παίρνει μακριά!

ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! – Πέννυ Μπαλτατζή
Ενορχήστρωση : Παντελής Ντζιάλας

Συμμετέχουν οι μουσικοί
Κιθάρες : Γιάννης Πουπούλης
Πλήκτρα : Μένιος Γούναρης
Τρομπόνι : Ρενάτο Κούσι
Άλτο σαξόφωνο, κλαρινέτο : Σπύρος Νίκας
Κοντραμπάσο : Ηλίας Καρκαβέλιας
Τύμπανα : Φοίβος Άνθης
Επιμέλεια ήχου : Νίκος Κόλλιας

Φωτογραφία : Θωμάς Αρσένης

 

https://www.facebook.com/PennyBaltatzi

https://www.youtube.com/channel/UCOjdVZKui8IpXKZ5DossL1g

https://www.instagram.com/penny_baltatzi/

banner tiki

absolut elyx