• 28 Ιούλιος 2019

Pelopponesian Tiki Festival

 Σκοπός μας να ενώσουμε την Bar σκηνή της Πελοποννήσου σε μία γιορτή που θα συνδυάζει τα ιδεώδες της Πολυνησιακής κουλτούρας με τα τοπικά προϊόντα.

Το τετραήμερο φεστιβάλ από 29 Ιουλίου έως και 1η Αυγούστου, θα φιλοξενήσει η ομάδα του HUSH cocktail bar στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης στην καρδιά της Πελοποννήσου.

Πιο αναλυτικά τις προαναφερθείσες ημέρες θα φιλοξενηθούν στο Hush Cocktail bar, Bar από όλη την Πελοπόννησο

Δευτέρα 29 Ιουλίου (ABBEY, Black Tot –Πάτρα , Ginger –καλαμάτα , Copolla –Τρίπολη)

Τρίτη 30 Ιουλίου (PLATEA, LE JARDIN –Καλαμάτα , AQUARELLA- Καρδαμίλη)

Τετάρτη 31 Ιουλίου (BISTROTECA, LUNA LOUNGE, MEMPHIS –Καλαμάτα)

Πέμπτη 1 Αυγούστου (OCCULT-Πάτρα , ΕΒΔΟΜΗ-Καλαμάτα , OLIVE GREEN-Τρίπολη)

Τα Peloponesian bars θα παρουσιάσουν δύο λαχταριστές προτάσεις γνώμονα την τίκι φιλοσοφία. Καθ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ θα λάβουν μέρος σεμινάρια από καταξιωμένους ανθρώπους της bar σκηνής όπως ο Κωνσταντίνος Καπνιάρης (Bacardi tasting) , Αλέξανδρος Γκικόπουλος (Plantation and tiki culture ) , Παναγιώτης Φράγκος (τικι κουλτουρα και mount gay rums).

 

Η ομάδα του Hush δημιουργήθηκε το χειμώνα του 2013 ξεκινώντας την πορεία του ως ένα speakeasy bar (εξού και το όνομα) , όπου στην πορεία υιοθέτησε πολλές φιλοσοφίες λόγο του απαιτητικού κοινού της επαρχίας. Τα τελευταία δύο χρόνια υπάρχει ενεργή συμμετοχή σε μεγάλους διαγωνισμούς της Bar σκηνής, Bacardi legacy, World Class, Chairmans mai-tai, αποσπώντας πολύ καλές κρητικές και την δεύτερη θέση στο Nikka whisky competition!!! Λόγω της συνεχούς εξερεύνησης της τέχνης που ονομάζουμε γαστρονομία/γεύση η ομάδα του bar οδηγήθηκε στην δημιουργία του cocktail menu με τίτλο ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ένα μενού ικανό να αφυπνίσει παιδικές αναμνήσεις και να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

FullSizeRender 2

banner tiki

absolut elyx