• 12 Δεκέμβριος 2016

Παιδιά ελάτε, θα κρυώσει το…ποτό

Της Γεωργίας Περιμένη

Αν είσαι λάτρης του ήλιου και της θάλασσας, σίγουρα δεν είναι για σένα. Βγαλμένο από έναν κόσμο που θυμίζει κάτι από Αλάσκα, το Ice Bar θα σε ταξιδέψει σε μια πρωτόγνωρη και…περίεργη εμπειρία.

Πρόκειται για ένα μπαρ μέσα στο οποίο όλα είναι φτιαγμένα από πραγματικό πάγο, λαξευμένο στο χέρι. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε μέχρι και τα ποτήρια! Δημιουργήθηκε από γνωστούς για τα έργα τους πάνω σε πάγο Καναδούς καλλιτέχνες, οι οποίοι επιμελήθηκαν και τα γλυπτά που κοσμούν το συγκεκριμένο μπαρ. Το προσωπικό, σου δίνει δωρεάν μια κάπα και γάντια, και σε οδηγεί σε χώρο προσαρμογής, ώστε όταν πια μπείς στο μπαρ, να μπορείς να αντέξεις την θερμοκρασία των -6 βαθμών Κελσίου. Μπορείς να απολαύσεις κυριολεκτικά, παγωμένα cocktails, αλλά και μοντέρνα πιάτα.

Το ακόμη πιο περίεργο, είναι ότι αυτό το μπαρ δεν βρίσκεται κάπου πολύ μακριά μας, όπως θα φανταζόμασταν. Απλώς οι επόμενες καλοκαιρινές σου διακοπές, πρέπει να είναι στη Ρόδο! Βρίσκεται στην περιοχή Λίνδο και είναι ανοιχτό τους καλοκαιρινούς μήνες, για όλους τους τολμηρούς. Μη διστάσεις.

banner tiki

absolut elyx