• 05 Ιανουάριος 2017

Ποτά… διαμάντια!

Της Ευτυχίας Εικοσιπεντίδου,

Πόσες φορές έχουμε αγοράσει ένα μπουκάλι ποτό να το δοκιμάσουμε επειδή μας έχουν παροτρύνει τα λόγια κάποιου πωλητή, ή έχουμε ακούσει σε ένα φιλικό τραπέζι ότι πραγματικά τα αξίζει τα λεφτά του!

Ανήμερα των Χριστουγέννων δοκιμάσαμε τα παρακάτω ποτά και σας παρουσιάζουμε τη συγκεκριμένη… διαμαντένια σειρά!

Ο El Monje, έχει τον τρόπο να ταξιδεύει αυτόν που θα το δοκιμάσει σε παλιούς μεσαιωνικούς μύθους. Χάρη στην μοναστηριακή του συνταγή, αυτό το λικέρ φτιαγμένο από φουντούκια και ξηρούς καρπούς, αναμεμειγμένα με οινόπνευμα, προσφέρει ένα εξαιρετικό παραδοσιακό αποτέλεσμα. Τα φρεσκοκαβουρδισμένα φουντούκια, σε συνδυασμό άλλοτε με την ήπια γεύση της σοκολάτας, της καρύδας ή των ξηρών καρπών συναρπάζουν, δίνοντας μία απόλυτη αρωματική ένταση. Σκέτο, με παγάκια ή μέσα σε cocktails, παραμένει το ίδιο απολαυστικό!

Η Xellent Premium Vodka, χάρη στην καθαρότητα του χρώματός της, μοιάζει με δάκρυα αγγέλου. Φτιαγμένη από νερό του παγετώνα Titlis των Ελβετικών Άλπεων, είναι πλούσια σε οξυγόνο και μέταλλα. Η Ελβετική σίκαλη μάρκας «Picasso» και «Matador» που χρησιμοποιείται, καλλιεργείται σε μικρούς αγρούς της περιοχής. Μετά τη συγκομιδή της, τον καθαρισμό και την άλεσή της και αφού το άμυλο της σίκαλης έχει διαλυθεί και αραιωθεί, προστίθεται το σάκχαρο και ακολουθεί η ζύμωση. Με τη μέθοδο Pot- Still, ξεκινά η διαδικασία της απόσταξης, όπου παρασκευάζεται το λεγόμενο Low wine, το οποίο καθαρίζεται δύο φορές και υφίσταται ήπια συμπύκνωση, περιέχοντας 96% αλκοόλ.

Χωρίς να υστερεί στο παραμικρό, το Xellent Premium Gin, συνιστά και αυτό όπως και η βότκα πραγματικά χειροποίητα έργα τέχνης. Με την καθαρότητά του να αγγίζει τα υψηλότερα επίπεδα, η ομαλότητα του Xellent Swiss Gin, προσφέρει ένα αποτέλεσμα με γευστικές νότες από λεμόνι, βάλσαμο και την φρεσκάδα από το λουλούδι Edelweiss. Ποικιλίες από 25 επιλεγμένα βότανα, μούρα, λουλούδια αλλά και η υψηλότερης ποιότητας Ελβετικής σίκαλης των ποικιλιών «Picasso» και «Matador», αφήνουν το δικό τους γευστικό στίγμα μέσα στο κάθε μπουκάλι gin που εμφιαλώνεται.

banner tiki

absolut elyx