• 05 Νοέμβριος 2018

Athens Bar Show 2018

Το Athens Bar Show είναι η μεγαλύτερη ετήσια εκπαιδευτική έκθεση της Ελλάδας για επαγγελματίες του bar industry και διοργανώνεται για 9η συνεχόμενη χρονιά.
Στις 6 & 7 Νοεμβρίου 2018, 10.000 τετραγωνικά μέτρα από τον ιστορικό χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, θα διαμορφωθούν - για την ακρίβεια θα μεταμορφωθούν- και θα φιλοξενήσουν την μεγαλύτερη συγκέντρωση επαγγελματιών του bar industry.

 PAN4197

Τη διοργάνωση του 2017 επισκέφθηκαν περισσότεροι από 8.500 επαγγελματίες bartenders, bar managers, ιδιοκτήτες και διαχειριστές επιχειρήσεων F&B, εισαγωγείς, διανομείς, έμποροι αποσταγμάτων και άλλοι επαγγελματίες με άμεση ή έμμεση δραστηριότητα στο bar industry.

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία, όπου μια τόσο μεγάλη και πολυποίκιλη συνάθροιση ανθρώπων, προϊόντων, τεχνογνωσία, εμπειρία και ευκαιρίες για δικτύωση θα βρίσκονται συσσωρευμένα σε έναν χώρο.

 DSC0264 500x300

Όπως κάθε χρονιά, οι επισκέπτες θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε 4 stages και ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες της Τεχνόπολης για να παρακολουθήσουν περισσότερες από 40 ώρες εκπαίδευσης μέσα από 70 και πλέον σεμινάρια και workshops από περισσότερους από 80 διακεκριμένους ειδήμονες του κλάδου, από όλο τον κόσμο.

Οι ομιλίες καλύπτουν μεγάλη γκάμα θεμάτων που απασχολούν τον σύγχρονο επαγγελματία, όπως οι νέες παγκόσμιες τάσεις της αγοράς, τεχνολογικές εξελίξεις στη διαχείριση και λειτουργία των bar, γευσιγνωστικές παρουσιάσεις προϊόντων, στρατηγικές διοίκησης, διαχείρισης και μάρκετινγκ, best-practices επιτυχημένων και διάσημων καταστημάτων & brands, η επιρροή και η χρήση των social media από bartenders & managers και πολλά ακόμη.

Φέτος, περισσότερες από 50 εταιρίες με άμεση ή έμμεση δραστηριότητα στο bar industry συμμετέχουν στο Athens Bar Show με τουλάχιστον 500 brands από ολόκληρο τον κόσμο!

STE 2745

Το Athens Bar Show, διοργανώνεται κάθε χρόνο, από την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της Bar Academy (est. 2007), την Νο 1 Σχολή για εκπαίδευση Bartenders - Baristi και το πρώτο κέντρο δια βίου μάθησης πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

- H έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου των bars.
Απολαύστε υπεύθυνα.

STE 3367

Exhibition Info

Ημερομηνίες: Τρίτη 6 και Τετάρτη 7 Νοεμβρίου
Ώρες λειτουργίας: 11:00 - 19:00
Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι

Εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες: www.athensbarshow.gr
Online προπώληση* Εισιτηρίων: €20
Αγορά Εισιτηρίων στην είσοδο: €30

Το εισιτήριο είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται. Ισχύει και επιτρέπει την είσοδο στην έκθεση και τις δύο ημέρες λειτουργίας.
Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες και είναι υποχρεωτική η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας εν ισχύ (ή άλλου επίσημου εγγράφου ταυτοπροσωπίας)

facebook: www.facebook.com/AthensBarShow/
instagram: athensbarshow
twitter: @AthensBarShow

 PAN5205

2017 statistics
8.500+ visitors
31,7% Bartenders
27.5% Ειδικοτήτων εστίασης & σπουδαστών τουριστικών επαγγελμάτων
22,5% Bar Managers & ιδιοκτήτες επιχειρήσεων
7,1% Στελέχη εταιριών σχετικών με το industry.

banner tiki

absolut elyx