• 21 Οκτώβριος 2020

Ο World Barista Champion, Sasa Sestic, στην Τελετή Απονομής των Coffee Business Awards 2020

 O διεθνούς φήμης, βραβευμένος barista Sasa Sestic, γνωστός και ως “TheCoffeeMan”, θα βρεθεί στην Τελετή Απονομής των Coffee Business Awards 2020, στις 19 Νοεμβρίου 2020, για να μιλήσει για τη ζωή του, τη δουλειά του και το μέλλον της παγκόσμιας βιομηχανίας του καφέ! Μια μοναδική ομιλία που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο από τους επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και από τους όλους όσους αγαπούν τον καφέ.

Γεννημένος στη Βοσνία για χρόνια ήταν αθλητής του χάντμπολ, μάλιστα διετέλεσε μέλος της εθνικής ομάδας. Το 1997 ο πόλεμος τον εξανάγκασε να μετακομίσει στην Αυστραλία. Εκεί, ξεκίνησε και το ταξίδι του στον θαυμαστό κόσμο του καφέ. Το 2015 κέρδισε την πρώτη θέση στο World Barista Championship (WBC) και η φήμη του ξεπέρασε αμέσως τα σύνορα της Αυστραλίας. Η απίστευτη ζωή του Sestic γυρίστηκε και σε ντοκιμαντέρ με τίτλο “TheCoffeeMan”,προσωνύμιο που του δόθηκε από τότε.

Οι υποβολές υποψηφιοτήτων για τα Coffee Business Awards 2020 έχουν παραταθεί για μία εβδομάδα και συνεχίζονται έως και τις 23 Οκτωβρίου. Τα μοναδικά Επιχειρηματικά Βραβεία για τους επαγγελματίες του χώρου του καφέ και της καφεστίασης διοργανώνονται φέτος για 2η συνεχόμενη χρονιά από την Ethos EVENTS σε συνεργασία με το Coffee & Brunch Magazine & το coffeemag.gr. Η Tελετή Aπονομής θα διεξαχθεί ως Live On Hybrid Event* και θα μεταδοθεί μέσα από τη LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων του ethosGROUP.

Οι υποβολές υποψηφιοτήτων γίνονται αποκλειστικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των Coffee Business Awards, σε 82 διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί κλειστή συνάντηση εργασίας υψηλόβαθμων στελεχών εταιρειών καφεστίασης με θεσμικούς φορείς, με σκοπό να συζητηθούν τα προβλήματα που προκύπτουν από την πανδημία και να διαμορφώσουν πλαίσιο προτάσεων και λύσεων για το μέλλον του κλάδου.

Τα Coffee Business Awards 2020 τελούν υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Καφέ (ΕΕΚ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Καφέ (Σ.Ε.Ε.Κ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Ελληνο – Iταλικού Eπιμελητηρίου Aθήνας. Τιμώμενη χώρα στα Coffee Business Awards 2020 θα είναι η Ιταλία.

Οι 82 κατηγορίες βραβείων που θα απονεμηθούν αφορούν τις εξής θεματικές ενότητες:

 • Honorary Distinctions*
 • Top Coffee Chains & Shops
 • Top Coffee Roasters
 • Top Coffee Importers
 • Top Coffee Equipment Suppliers
 • Top Non-Coffee Suppliers
 • Miscellaneous Coffee Awards


* στα φετινά Coffee Business Awards θα απονεμηθούν και 14 τιμητικές διακρίσεις, σε επιχειρήσεις και προσωπικότητες του κλάδου, σε επιχειρήσεις και προσωπικότητες του κλάδου, επαγγελματίες που η πορεία τους στο χρόνο έχει ταυτιστεί με την αναβάθμιση του προϊόντος του καφέ και της καφεστίασης, καθώς και σε νέα πρόσωπα που έχουν διακριθεί μέσα στην χρονιά.

Τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ των CoffeeBusinessAwards 2020 να είναι τα εξής:

 • Top Coffee Chain
 • Top Independent Coffee Shop
 • Top Coffee Roaster
 • Top Coffee Importer

Για να υποβάλετε την υποψηφιότητά σας στα μοναδικά επιχειρηματικά βραβεία για τους επαγγελματίες του χώρου του καφέ και της καφεστίασης πατήστε ΕΔΩ

 

*Στην περίπτωση λήψης εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας COVID-19 που δεν θα επιτρέπουν τη διεξαγωγή της εκδήλωσης με περιορισμένη φυσική παρουσία, η Τελετή Απονομής των Coffee Business Awards 2020 θα πραγματοποιηθεί ως Live on Digital Event.

 

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο coffeebusiness.ethosawards.eu καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, και YouTube

banner tiki

absolut elyx