• 02 Φεβρουάριος 2017

Πολυτέλεια, να την πιείς στο ποτήρι!

Της Γεωργίας Περιμένη

Πολυτελή, άλλα πιο ακριβά και χλιδάτα και άλλα λιγότερο, σίγουρα όμως με θέα που μπορεί να σου κόψει την ανάσα, είναι κάποια από τα μπαρ που έχουν βραβευτεί ως τα καλύτερα του κόσμου. Τα περισσότερα, για ευνόητους λόγους είναι rooftop, από τα οποία μπορείς κάλλιστα να θαυμάσεις τις πιο διάσημες πόλεις.

Στα συγκεκριμένα μπαρ, δεν πίνεις το ποτό σου σαν κοινός θνητός, αλλά σαν βασιλιάς! Και για του λόγου το αληθές, διάβασε παρακάτω…

Ce La Vi – Σιγκαπούρη

sigkapouri

Αν έχεις υψοφοβία, καλό θα ήταν να το αποφύγεις. Βρίσκεται στον 57ο όροφο του Marina Bay Sands, ενός κτιρίου απίστευτης αρχιτεκτονικής στη Σιγκαπούρη, που μπροστά του απλώνονται όλα τα φώτα της πόλης. Είναι μέρος του εντυπωσιακού Skypark!

Radio Rooftop Bar – ME Hotel– Λονδίνο

Londino

Βρίσκεται στον 10ο όροφο του ξενοδοχείο «ΜΕ» και σε αυτό μπορείς να απολαύσεις δροσερά cocktails, χαζεύοντας ταυτόχρονα όλα τα αξιοθέατα του Λονδίνου. Τη γέφυρα, το London Eye, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, τα κτίρια του Κοινοβουλίου, αλλά και το Somerset House!

Top of the Strand Bar – Strand Hotel – Νέα Υόρκη

New York

New York, new York, όπως θα έλεγε και ο αγαπημένος Frank Sinatra. Από τον 21ο όροφο του ξενοδοχείου Strand και το κέντρο του Manhattan, μπορείς να απολαύσεις τη θέα της αμερικάνικης μεγαλούπολης και τους ουρανοξύστες της. Για να την θαυμάσεις ακόμη καλύτερα, διαθέτει πτυσσόμενη γυάλινη οροφή. Αρκεί να πούμε ότι το ντεκόρ έχει επιμεληθεί η διακοσμήτρια της σειράς «Sex and the city».

Εxplorer’s Bar του Athens Plaza

AthensPlaza

Μπαρ που μπορούν να ανταγωνιστούν αυτά του εξωτερικού, μπορείς φυσικά να βρεις και στην Αθήνα. Ένα από αυτά είναι και αυτό του ξενοδοχείου Athens Plaza. Στην καρδιά της πόλης και με θέα την πολυσύχναστη οδό Σταδίου, το Explorer’s Bar αποτελείται από ένα ιδιαίτερο lounge περιβάλλον, αριστοκρατικό και με jazz διάθεση. Προσφέρει εξαιρετικά cocktails αλλά και ιδιαίτερα finger foods.

banner tiki

absolut elyx